ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Enstitümüze kayıtlı lisansüstü öğrenciler ile yeni kayıt yaptıracak öğrencilerimizin öncelikle Bilişim Enstitü’ne müracaat ederek hangi dersleri alacağını belirledikten sonra alacağı ders veya derslere göre harç miktarlarını bankaya yatırmaları gerekmektedir.

Bilişim Enstitüsü Yüksek Lisans Programlarından mezun olabilmek için ön koşul dersleri hariç toplam 30 kredi alınması zorunludur.

2.Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Öğretim ücreti 2012-2013 Yılı Güz ve Bahar dönemleri için Kredi Başına 280-TL olarak belirlenmiştir.

Bütün dersler (Bilimsel Hazırlık Dersleri de dahil)  3 kredidir. Kaydolacağınız her ders için 840- TL ücret yatırmanız gerekmektedir.

Banka dekontlarınızda açıklama olarak “Öğrenci Numaranız, T.C.Kimlik No,  Ad ve Soyadınız ile birlikte ders kayıt bedeli”  ibaresinin yazılmasına dikkat ediniz.

Banka Hesap Numarası:

Türkiye Vakıflar Bankası Ankara Şubesi (Şube Kodu: 002)  158007299049772 nolu hesap.  veya IBAN:TR410001500158007299049772

Enstitümüze kayıtlı lisansüstü öğrenciler ile yeni kayıt yaptıracak öğrencilerimizin http://enstitu.hacettepe.edu.tr/ adresli web sayfasındaki “Öğrenci ” linkinden şifrelerini kullanarak ders tercihlerini yapmaları ve yaptıktan sonra bir çıktısını alıp imzalandıktan sonra Bilişim Enstitüsü’ne teslim etmeleri gerekmektedir.

Bilimsel Hazırlık Dönemine Yeni Kayıt Yaptıracak Öğrencilerimizin Kaydolacağı Dersler:

Dersin KoduDersin AdıKredisi
BBS514 Yapısal Programlama 3
BBS515 Nesneye Yönelik Programlama 3
BBS516 Veri Yapıları ve Algoritmalar 3

Proje alacak öğrencilerin almaları gereken kuramsal derslerin yanında kaydolması gereken dersler:

Dersin KoduDersin AdıKredisi
BBS691 Seminer 0 2 0
BBS695 Bitirme Projesi 0 3 0

Lütfen ders ücretlerinizi açıklamalara uygun olarak ders kayıtlarınızı tamamlamak üzere banka dekontu ile seçmiş olduğunuz derslerin bir çıktısını imzaladıktan sonra Bilişim Enstitüsü Öğrenci İşleri Bürosuna teslim etmeniz gerekmektedir.